12 Temmuz 2011'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 12 Temmuz 2011 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakanların programları

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında, saat 10.00'da "Üçlü Danışma Kurulu" toplanacak.

- Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, saat 14.30'da "İnternetin İnsani Değerlere Etkisi" konulu panele katılacak.

- Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katılımlarıyla saat 10.00'da Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığına (Ulusal Ajans) ilişkin devir teslim töreni yapılacak.

- Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış tarafından, saat 20.00'de Genişleme ve Komşuluk Politikasından Sorumlu Avrupa Komisyonu Üyesi Stefan Füle onuruna akşam yemeği verilecek.

- İslam Konferansı Örgütü Genel Sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Sabancı Üniversitesi Tuzla Kampüsü'nde saat 09.30'da, İslam Konferansı Gençlik Forumu Diyalog ve İşbirliği tarafından düzenlenecek "İKO Model" başlıklı eğitim programının açılış törenine katılacak.

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Conrad Otel'de saat 10.00'da, Ekonomi Gazetecileri Derneği üyelerinin katılımıyla düzenlenecek "Ekonomik Yapılanma ve Ekonomi Bakanlığı" ile ilgili projeler hakkında basın toplantısı düzenleyecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca yürütülen "Pilot Çiftlik Muhasebe Veri Ağı Projesinin Yaygınlaştırılması ve Sürdürülebilirliğinin Sağlanması Projesi"nin açılış toplantısı, saat 09.30'da Bakanlık Atatürk Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

- Eğitim-Sen Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, 17 Nisan Eylemleri ile ilgili açılan dava nedeniyle saat 09.30'da Ankara Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak.

- Pir Sultan Abdal Kültür Derneği üyeleri, saat 11.00'da Sivas Madımak davası sanıklarından Cafer Çakmak'la ilgili Mülkiyeliler Birliğinde basın toplantısı düzenleyecek.

- İstanbul Barosu Başkanlığı, Orhan Apaydın Konferans Salonu'nda saat 10.30'da, yeni kurulan "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı"na ilişkin görüşlerini açıklamak üzere basın toplantısı düzenleyecek.

- Greenpeace Üyeleri, Galatasaray Lisesi önünde saat 10.30'da, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'e tatile gitmeden Galatasaray Meydanı'ndan, "Ödevini yap" çağrısında bulunacak.

- Türkiye Gençlik Birliği, Beyoğlu Atilla İlhan Kültür Merkezi'nde saat 13.00'te, Suriye'de gerçekleştirdikleri temaslarını açıklamak üzere basın toplantısı düzenleyecek.

- TAYAD'LI AİLELER, Okmeydanı Sağlık Ocağı önünde saat 14.00'te, cezaevlerindeki tecrit uygulamalarının kaldırılması için basın açıklaması ve oturma eylemi gerçekleştirecek.

- TAYAD'LI AİLELER, Karacaahmet Mezarlığında saat 18.00'de, 12 Temmuz 1991 yılında hayatını kaybeden 12 kişiyi mezarları başında anacak.

- Bursa'da, '25. Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması'nın final programı, saat 20.30'da Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek.

- Antalya Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde baş pehlivan olan Recep Gürbüz için saat 14.00'te karşılama töreni düzenlenecek.

SPOR GÜNDEMİ

----------------------------

- Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, sabah yerel saatle 09.30'da basına açık olarak yapacağı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak öğleden sonra İstanbul'a gelecek.

- Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Siyah-beyazlı takım, saat 10.00'da yapacağı antrenmanın ardından ilk hazırlık maçını da akşam TSİ ile 20.00'de SV Austria Salzburg ile oynayacak.

- Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Saat 18.00'de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.

- Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdürüyor.

- A Milli Basketbol Takımı, hazırlıklarına Kepez Arena'da saat 11.00'de başlayacak antrenmanla devam ediyor.

İHA

12 Temmuz 2011 Salı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Bulgaristan'daki ziyaretinin üçüncü gününde başkent Sofya'dan uçakla Varna'ya, oradan da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Şumnu şehrine geçecek. Gül, Şumnu Belediye Başkanı Krasimir Kostov tarafından onuruna verilecek öğle yemeğine katılacak. Gül, Şumnu yakınlarındaki Şeytancık Beldesi'nde Koca Yusuf Heykeli'nin açılışını da yapacak.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ile Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ekmekçi'yi ayrı ayrı kabul edecek. (14.00/15.10/16.00)

AK Parti ve CHP'nin TBMM Grup toplantıları yapılacak. (11.30/13.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanı Nazım Kaynak ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (14.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığındaki ?Üçlü Danışma Kurulu'

toplanacak. (10.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 'İnternetin İnsani Değerlere Etkisi' konulu panele katılacak. (14.30)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katılımlarıyla, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans)'na ilişkin devir teslim töreni yapılacak. Bağış, Genişleme ve Komşuluk politikasından sorumlu Avrupa Komisyonu Üyesi Stefan Füle onuruna akşam yemeği verecek. (10.00/20.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret edecek. Eker daha sonra partisinin Diyarbakır İl Başkanlığı'nda tebrikleri kabul edecek. (15.00)

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmayla ilgili gelişmeler izleniyor.

Diyarbakır'da 2'si asker 3 kişinin PKK terör örgütü tarafından kaçırılması ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, AB yetkilileriyle temaslarda bulunacak

AVRASYA FEED

Rusya'da emniyet güçlerinin suç çetesine helikopterle düzenlediği baskın, film sahnelerini aratmadı.

Moskova'da düzenlenen Parkuk Festivali'nde yamakasiler, izleyicilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

SPOR

Galatasaray, Avusturya kampını tamamlayarak yurda dönecek.

Beşiktaş, Avusturya'da hazırlıklarına devam ediyor.

Fenerbahçe, Samandıra'da basına kapalı çalışacak. Taraftarların tesislere gelme ihtimali üzerine takip yapılacak. (18.00)

CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber